Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830

HAVA DURUMU
hava durumu

istanbul

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 25 Kategoride 648 İçerik Bulunuyor.

HABER

Köyler İçin Kütüphane Seferberiliği

18 Mart 2019 - 486 views kez okunmuş
Ana Sayfa » Anasayfa»Köyler İçin Kütüphane Seferberiliği

Eğitim-İş İstanbul 1 No’lu Şube yönetimi ve Köy Kütüphaneleri Oluşturma, Kültür,Sanat ve Eğitim Derneği’nin başlattığı köy kütüphaneleri projesinde çıta yükseliyor.

Atatürk Çocukları Kütüphaneleri adı altında 2006’dan bugüne dek 35 köy kütüphanesi kuran iki STK, bu sayıyı 60’ın üstüne çıkarmak ve kurulan kütüphaneleri kitap sayı ile içeriği açısından zenginleştirmek için kolları sıvadı.

Bu yolla 75 bin köye ulaşmanın hedeflendiği projeye destek olabilmek için ihtiyaç duyulacak olan bilgiyi başkanımız İlhami Eren verdi:

“Saygıdeğer arkadaşlar ;
Köy Kütüphaneleri Oluşturma Kültür,
Sanat ve Eğitim Derneği ile yola çıktık. Yöneticisi sizden iyi olmasın, çok değerli Mesut Tim ile bu güzel davaya ,yani ülkemizin 75.000 köyüne;
Atatürk Çocukları Köy Kütüphaneleri açmaya , sizlerin vereceği katkı ile Eğitim İş İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı ve yönetimi olarak destek vereceğimizi buradan duyuruyoruz.
Son kütüphane açılıncaya kadar derneğimizin yanında olduğumuzu bildirir bu konuda desteklerinizi bekleriz.
1. İŞİMİZ EĞİTİM …diyor,

Bu bir eğitim- öğretim seferberligidir. !!!!
Saygı ve sevgiler

Köylerde ATATÜRK ÇOCUKLARI KÜTÜPHANESİ adı altında KÖY KÜTÜPHANESİ oluşturuyoruz… Her bir kütüphane ortalama 4.000 kitaptan oluşuyor ve kitaplar 7’den 77’ye herkese hitap ediyor… Başta ATATÜRK KİTAPLARI, ÇOCUK KİTAPLARI, YERLİ VE YABANCI YAZARLARIN ROMANLARI, ARAŞTIRMA – İNCELEME KİTAPLARI, ŞİİR KİTAPLARI, EDEBİYAT DERGİLERİ, NG – ATLAS TARZI GEZİ DERGİLERİ, DİNİ KİTAPLAR… Tam bir HALK KÜTÜPHANESİ oluşturuyoruz…

PTT kargo kitap gönderilerine % 50 indirim yapmaktadır. Bilgilerinize…

MESUT TİM – 0533 030 91 00 / Dernek Başkanı….”

Bu yazıyı paylaş