Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859

HAVA DURUMU
hava durumu

istanbul

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 25 Kategoride 648 İçerik Bulunuyor.

HABER

Yağmaya,Soyguna,Talana Karşı Kent Mitingindeydik

22 Aralık 2013 - 3.790 views kez okunmuş
Ana Sayfa » Anasayfa»Yağmaya,Soyguna,Talana Karşı Kent Mitingindeydik

    Yağmaya,Soyguna,Talana Karşı Dayanışma için 22 Aralık 12:00’de Kadıköy’de İstanbul Kent Mitinginde demokratik kitle örgutleriyle buluştuk.

      İstanbul olmak üzere bütün kentlerimizde; mahallelerini, kentlerini, meydanlarını, kıyılarını, ağaçlarını, ormanlarını, geleceklerini, değerlerini, kültürlerini kimliklerini, insanca yaşam onurunu, meslek ve bilim ilkelerini, kısacası yaşam ve yaşam alanlarını savunurken akıl almaz, vicdana sığmaz polis şiddeti ile canlarını yitiren tüm arkadaşlarımızın, yaralanan, kalıcı sakatlık yaşayan tüm yurttaşlarımızın vebalini taşıyanlar; bu rezil soygun, rüşvet ve yağma düzeninin devamından medet umanlardır.

      Bu vebali taşıyanların tümü ve onlara arka çıkanlar hesap verene kadar demokratik kitle örgütleriyle dayanışmamızdan ve haklı mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Bu kararlığımızı bir kez daha göstermek, dayanışmamızın asıl hedefi olan yağmaya ve talana son demek, kente karşı işlenen tüm suçları ifşa etmek ve taleplerimizi tekrar dillendirmek için 22 Aralık’ta Kadıköy’de binlerle biraraya geldik. 

   Yağmaya,Soyguna,Talana Karşı demokratik mücaledemizden asla vazgeçmeyeceğimizi, yağma,talan, soyguna sessiz kalanlar ve ortak olanlar, durmadan,yılmadan,usanmadan haykıracağımızı iyi bilmelidir.

BcAJXt4IcAAC2Cb.jpg large

Bu yazıyı paylaş
İlgili Terimler :